femtionio

en uppdatering av min trevliga sjukdom. Är att efter mycket om och men nu mera är relativt frisk jag hostar endast typ ja och mitt öra vägrar ju att bli bättre men det är väl sånt ja lär få leva med. Kelly jag vet hur dina eksem känns just nu ^^

Jag var iaf frisk i måndags men sjuknade in igen på kvällen och låg och kunde knapt röra mig fram tills i onsdags. Så ja va hemma från skolan i onsdags.. och i tisdags var ja ledig. 

Jag måste berätta om ett väldigt trevligt påfund! Sofias telefonsvarare. Så himmla söt.
åh jag ville bara dö av garv när jag hörde den :D 

Imorgon ska ja å Kelly på grönan med Hjalle :)
hum jag undrar hur det kommer bli.

nu ska ja fortsätta och plugga på min sista sak innan sommarlovet :D


Pussåkramhjärtebarn!<3

femtioåtta


Idag har jag varit i farsta centrum längelänge med Sofia! jag köppte en tunika .. en såndär som alla har ni vet ^^
jag tänkte ha den på jennys student.

Daniel tänkte smyga sig in här i natt och jag ska ljuga för hans mamma precis som förr. Han behandlar mig förövrigt lika dåligt men ändå längtar jag tillbaka ibland...
Jag kan förövrigt berätta att i dag ska Anton åka till skövde (?) skara (?)  dålig Marie noll koll aja han ska iaf gå på en liten festival med David jag är glad för hanns skull jag har också tänkt på nu så länge vad jag vill och hur jag vill ha det jag tänkte mig bara en dag lixom men jag har inte vågat berätta det för Anton att jag bara inte orkade prata just den dagen Men nu i kväll har jag fått min kväll med godis, pucko, tvättstugan och bara tänka och nu när ja sitter och tänker kommer jag på att jag verkligen saknar honom och att jag knappt kan finna ord. Jag vill krama om honom och låta det ta oss en timma och gå till david när det egentligen går på en halv. Jag vill gå ut och besöka hans mormor och morfar och ligga i hans trånga säng och kolla på film att sitta och fnittra vid matbordet då alla i hans familj är småknasiga lixom inte alls fokusera på allt som händer i stockholm och allt skitsnack allt skolarbete, alltalltallt bara få va och leva där med honom och hans underbara personlighet.

Och snabbt till dagens neggativa. tar du åt dig vet du ju att det är tilldig och jag vet att du kommer fatta jag är bara inte tillräkckligt stark just nu för att ringa dig och berätta det här.
Jag tycker inte riktigt det räcker med att smsa en gång varannan vecka och berätta att du älskar mig för att en vänskap ska hålla.  Inte när man är så tajta som vi en gång var.. Du ringer när anton är här för då vet du att du inte slipper va med din pojkvän för då kan du va med alla fyra samtidigt.  Du inser inte att allt kommer spricka en vacker dag? att om du offrar allt för honom nu så kommer du stå ensam kvar eller iallafall utan bästa kompis och fine du kanske kan gå vidare utan mig men ja kan inte gå vidare utan dig. Jag har så mycket minnen med dig, Du är överallt, i mitt rum, på landet, i stan, på kafeerna, alla godisar jag äter har du och jag ätit tillsammans allt som ja tänker vet jag att du förstår allt som jag misslyckas med hjälper du mig upp och sen efter en vecka skrattar vi åt det. Jag vill träffa dig igen bara vara, kläutoss, Äta glass och godis hela kvällarna, shoppa, prata och bara vara med varandra hela tiden.. Vad vore jag utan dig? Det är lixom du som har hjälpt mig att bli den glada spralliga Marie jag är ju! Snälla jag hoppas du förstår att jag inte längre finns utan dig.

Just nu försöker Sofia och jag komma överäns om vem som har tråkigast.. Hon leder med en poäng för hennes mamma är inte hemma men min pappa sover så det får bara bli ett halft poäng.. ^^ Näe fy fan fredag, löning och här sitter jag och har haft tvättstugan och ska snart ner och hämta det sista har pluggat halva kvällen och varit och handlat .. ge mig ett liv tack!?

Jag tror ja ska under min första sommarlovsvecka träffa så många som möjligt av mina vänner som jag inte hinner träffa under skoltid .. Och Karolina står först på listan!

Är det någon som har missat hur sjuk jag är? HAHAHA!
jag kan berätta när ja praoade fick ja värsta förkylningen och när Anton kom hade ja bara hostan kvar men somvanligt när han har vart här blir ja jättesjuk när han åker .. Så jag har kvar min jättestörigahosta.. -.- och börjar få ont när jag kissar.. suck och sen gick det några dagar och jag har nu fruktansvärt ont i öran en vacker dag spricker det känns det som .. det är kul. Idag var jag på vårdcentralen lämnade urinprov.. jag hade urinvägsinfektion.. självklart och sedan kollade dom i öran och i ena öran hittade dom en vaxpropp som jag har gått med länge och ja vet om det men ja fick ingen tid från vårdcentralen för det -.- så den fick va kvar och i andra öran i det jag har ont i hittade dom en örongångsinflammation  (?) altså typ eksem i öran hur kul låter inte det ? Dom spolade båda öronen. Aaaah JAG HÖR! fast fortfarande bara på ena öran det andra mår ju inte så bra än men ja äter medicin nu ! (: 

 Näe om man skulle sluta skriva kanske .. Mjau!

Puss på er !


femtiosju

[Snodd från http://niccset.bilddagboken.se/ ]
TEST: Vad blir din mening!?

I ran shirtless with a stripper because im sexy as hell

Enkelt roligt test, följ bara instruktionerna och posta din mening


Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Femtiosex

Jag kan berätta för u som inte förstod att jag menar Daniel .. Efter som jag inte har träffat min klass på sex veckor och det har hänt saker ^^

Och för Sofia det var inte dig ja va elak mot det va mot fru fuckface .. Jag slängde ur mig att hon kunde gott och väl göra ett projekt arbete om pussel!

mjaumjaumjau

femtiofem

Jag har märkt att varje gång jag inte är i form eller är deppad så slutar jag blogga .. så nu får jag ta att rycka upp mig igen! .
Mycket har hänt Anton va här i helgen helt underbart .. jag åker till honom den 14 de juni :)
Han är seriöst den bästa personen ja känner! Jag verkligen älskar honom..

Jag fick lite folk att bli chockade i dag när dom fick reda på att vi inte var tillsammans längre och jag inte grät .. Varför ska ja gråta? Varför ska ja klippa sönder hans kläder?

otroligt dumma komentarer släpps på helt fel tid när helt fel personer lyssnar. Men så har det ju alltid varit i min klass. Och jag kan erkänna att ja släppte en väldigt nedkränkande komentar i dag ..jag hoppas bara Maria hörde.

Just nu äter ja mina jordgubbar :)


Jag lekte fotograf ^^
Jag trode jag va bra .. :D


femtiofyra


Skriv ditt namn med egenskaperna efter bokstäverna:

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.


M: Best kisser ever.
A: You like to drink.
R: Fucking crazy.
I: You are great in bed
E: Damn good kisser.

erhm..okeej ^^

femtiotre

Jaha så sitter man här i skolan igen på webbdesignen och jag ser inte tavlan ^^ så jag förstår inte vad dom gör och jag trode det va så värt att hänga med Maria på playahead. MEN när vi försöker gå in på pa så har skolan stängt av playahead.se för dom här datorerna ... HUR orkar man? suck och stön vad ska ja nu göra i en och en halv timma till?

Jag är megabajs förkyld.. Mm Bajs

Pussåknull

femtiotvå

Linje 19 mot Hagsätra jag vet inte .


femtioett

Riga resan var så värd!
Fredag
Vi åkte buss till där båten gick.. där det var en jävla massa  folk. Bäst som ida är fick vi reda på att dom va tredje klassare allihopa och niohundra styckna och skulle till riga med samma båt som oss... Där fick vi för dom fula kläderna vi tog med för att vi trode att bara tanter skulle med ^^ Ja senare på båten va de kurs .. mycket kul faktiskt.
redan vid nio va hela båten stup full tolka det hur ni vill.. ja vi va ju ett gäng nykterister.. haha ja vi dansade mest hela kvällen och raggade lite pojkar ^^ kvällen avslutades med att vi satt i Emils och Robins hytt med Emil och Alex. Dom följde även med oss till hytten klockan fem..Vi somnade klockan sex och gick upp sju.

Lördag
Vi åt frulle och hade kurs fram till tio i elva då vi gick av båten i riga för att åka en rundtur runt stan .. jaja massa trams jobbig guide som inte kunde prata svenska en jävla massa konstiga hus sen fick vi gå och äta ..Mc donalds jag Frida och Lisa i riga fick man två menyer för typ 40 svenska kronor (billigt) ja sen gick vi runt och kollade och ja och Lisa snodde rosor ur sopporna :D sen köpte vi 4 paket cigg 6 kr st!! :O (billigt) sen gick vi till båten .. frida köpte också en lettisk porr tidning till sin pojk ..för femton svenska kronor ^^ sen väl ombord hade vi kurs och sen vid nio va vi lediga igen och under hela dagen hade alla varit fulla. mycket underhållande .. sen i koridoren fick frida ragg denna gång också en Emil men han va betydligt snyggare ^^ så vi dansade med honom och Alex. Lisa hade också fått sig ett ragg Fredrik hette han nog .. väldigt konstig och dom strulade en massa ^^ Sofi hittade också ett ragg christoffer dom strulade också bara jag och Frida som va ordentliga ! (;

Söndag
söndagen va mest sova .. kom hem vid 11 på morgonen pratar i telefon med anton åker till danne vid två kommer hem vid åtta . och här sitter man ^^
Nej nu ska ja ringa Anton ..

PUSSOCHKNULLMITTHJÄRTETGULL

femtio

Idag gör jag om min blogg så att den även är läslig för Ida Raukan ^^  
så hon inte får i sig för mycket rosa det är inte bra för hennes hjärna .. allt ska hellst vara svart som precis på scenen i wedelsberg precis i hennes färg!
image23

Imorgon åker vi till Riga :D Mjau helt bäst
jaa har varit med i två år och hälsat på dom på centralen men inte fått åka med och i år får jag åka med för nu är jag stor flicka .. Nästan :D

Lägesrapport kolon jag mår inte så jätte bäst just nu men det går väll över.. i hope..

Puss